Inloggen

Even voorstellen:

De leden van "Video Limburg" zijn hobbyisten die met alle soorten hedendaagse videocamera's films maken van een reis of een feest, en zelfs een speelfilm maken.
Voor elk van ons zijn de eerste zelf opgenomen videobeelden een echte ontdekking. Maar na een tijdje willen we betere opnamen maken en willen we de beelden monteren met aangepaste muziek. Dan komt de vraag: "Hoe doe ik dat?"

Tijdens de clubvergaderingen van Video Limburg komen deze onderwerpen zeker ter sprake. Leden en gastsprekers gaan dieper in op de verschillende aspecten van het videofilmen en beantwoorden de gestelde vragen.

In de rubriek "Eigen werk" stellen leden een zelfgemaakte videofilm voor. Uit de bespreking van de sterke en zwakke punten van de film leren we hoe we een beter resultaat kunnen bekomen.
Ook de meer technische thema's van film- en montageapparatuur, van computer en montageprogramma's komen regelmatig aan bod.

En uiteindelijk kunnen we onze kennis demonstreren op het jaarlijks "Clubfestival" waar een jury de beste werken bekroont. Voor meer informatie over Video Limburg kan je steeds beroep doen op een bestuurslid of kan je ter kennismaking vrijblijvend twee clubvergaderingen bijwonen.